Tuesday 17 February 2009

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ

ΥΛΙΚΑ

1 ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΑΚΙ

1 ΒΑΖΑΚΙ ΤΑΧΙΝΙ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ

1 ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΡΟΒΕΙΟ

2 ΑΥΓΑ

1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ

3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ

ΕΝΑ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΑΙΝΤΑΝΟ

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΚΥΜΙΝΟ, ΚΑΡΔΑΜΟ, ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ, ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΚΑΡΥ, ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΜΠΑΧΑΡΙ, ΓΑΡΥΦΑΛΟ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΛΙΚ
ΚΑΓΙΕΝ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΠΡΙΚΑ ΜΠΟΛΙΚΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ

ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΨΙ


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙΑ, ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΖΕΜΑΤΙΣΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΝΟΠΙΔΙ,
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ.

ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΑ, ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΣΟ ΖΕΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΟΥΜΕ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥς 170

ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΒΟΥΤΑΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΣΑΛΕΙΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ-ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΙΘΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ.

ΨΗΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 170 ΜΕΧΡΙ Η ΚΡΟΥΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ.


ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΡΑΓΑΝΑ ΖΕΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΑ.